top of page
BE_HEADER12-ed4febc6.jpeg

Wit Licht Tribute is niet zomaar een tributeband; het is een eerbetoon aan de tijdloze muziek van Marco Borsato en zijn creatieve metgezel John Ewbank. Deze band neemt het publiek mee op een nostalgische reis door de hits die generaties hebben geraakt en gevormd. Met een mix van passie, precisie en een diep respect voor de originele nummers, brengt Wit Licht Tribute de muziek van Borsato en Ewbank tot leven op het podium.

Het is niet alleen de muziek zelf die centraal staat bij Wit Licht Tribute, maar ook de emoties en herinneringen die deze melodieën oproepen. Elk nummer wekt een scala aan gevoelens op, van vreugde en liefde tot verdriet en verlangen, en verbindt mensen op een dieper niveau. De band slaagt erin om de essentie van Borsato’s en Ewbank’s muziek vast te leggen en het publiek te laten onderdompelen in een sfeer van pure magie en nostalgie.

Met hun spectaculaire live-optredens weet Wit Licht Tribute het unieke geluid en de energie van Marco Borsato en John Ewbank te kanaliseren, waardoor het voelt alsof de legendarische artiesten zelf op het podium staan. Wit Licht Tribute laat zien dat de erfenis van Borsato en Ewbank blijft schijnen, zelfs in de harten van nieuwe generaties.

BE_08.jpg
Wit Licht
BE_03-2.jpg
Ja ik wil graag vrijblijvend meer informatie over Wit Licht Tribute

Bedankt voor je aanvraag, we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Prijzen en info

Vanaf €5800,- ex 9% btw

Prijs:

10

Bandleden:

1 x 60-90 minuten

Speelduur:

15 Succesvolle shows

Aantal shows:

"Precies wat je van een boekingsbureau mag verwachten! Geen enkel minpunt te benoemen, altijd bereikbaar, goed advies en een hele fijne samenwerking. Ik kan het iedereen aanbevelen. Wij hebben een topavond gehad!"

Romy 

bottom of page