top of page

De 5 beste bands voor jouw bedrijfsfeest in 2024

Bij JungleBookings nemen we graag werk uit handen. Daarom hebben we urenlang naar bands gekeken en uiteindelijk de 5 leukste bands geselecteerd voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Scheelt jou veel zoeken en scrollen en met deze bands weet je zeker dat je goed zit!


De top 5 leukste bands voor een bedrijfsfeest in 2024:


Deze band ademt entertainment! Ze spelen de leukste liedjes en ter plekke kan je ook verzoekjes indienen. Waarom we deze band op nummer 1 hebben staan is de combinatie van kwaliteit, interactie, veelzijdigheid en de gunstige prijs. Deze 4 muzikanten zijn tussen de 20 en 30 en hebben allemaal het conservatorium afgerond, waarschijnlijk staan ze binnen een paar jaar in de Ziggodome!Iedereen op het personeelsfeest kan verzoekjes bij de band aandragen, die ze vervolgens ook daadwerkelijk gaan spelen. Eventueel is het mogelijk om uit te breiden met een saxofonist of trompettist. De prijs is voor deze kwaliteit heel goed, je kan ze namelijk al boeken vanaf €2695,- ex 9% btw. Dit is inclusief een licht en geluidset. Night at the Jukebox is een geweldige band en past echt op elk bedrijfsfeest.


We hebben alle pianoshows van Nederland naast elkaar gelegd en met kop en schouders steekt daarbovenuit Rolling Piano. Deze band bestaat standaard uit 2 "A-klasse" muzikanten, bestaande uit een drummer en pianist die beide ook zingen, en is uit te breiden met een gitarist, zangeres, trompettist of percussionist. Perfect voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest van klein tot groot. Wat deze band zo leuk maakt is dat ze echt samen met het een publiek een feestje maken en ook als je publiek niet van interactie houdt blijft deze act staan als een huis.Ook Rolling Piano is een verzoekjesband waarbij je je favoriete nummers kan doorgeven aan de band. De prijs begint bij €2495,- ex 9% btw en dat is inclusief een licht en geluidset. Beter geprijst dan Joel Borelli en zeker net zo leuk!

Voor wie een wat groter bedrijfsfeest geeft is YourBand de allerbeste keuze. Op een op maat gemaakte website kunnen jij en je collega's nummers toevoegen aan de setlijst van de band en stemmen op elkaars inzendingen. De voorpret van het bedrijfsfeest of personeelsfeest is dus al weken bezig voordat het echt feest begint. Op de avond zelf is het springen, zingen en dansen geblazen op de muziek die jullie hebben uitgekozen terwijl de energie van deze 8 jonge en professionele muzikanten van het podium knalt!YourBand is een uniek concept en werkt heel erg goed op grote en middelgrote bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. De prijs van YourBand begint bij €5500,- ex 9% btw waarvoor je heel veel waar voor je geld krijgt. Je kan een online meeting inplannen om te kijken wat YourBand voor your event kan doen.

Dit is dé powerband van Nederland en ze zijn klaar om je mee te sleuren in 120 minuten lang de vetste hits om je oren in een spectaculaire liveshow bomvol special effects! Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten. Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Verpakt in een show waarin interactie met jou centraal staat. Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt. Dus wil je net even wat anders op je bedrijfsfeest? Dan is Waterproof Shampoo voor jou de beste keuze.Waterproof Shampoo Haalt het festival naar jouw bedrijfsfeest. Deze band werkt erg goed op grote en middelgrote bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. De prijs van Waterproof Shampoo begint bij €5495,- ex 9% btw en dat is inclusief alle special fx zoals vuur, confetti, co2 en nog veel meer.

Last but not least, Plunck! Vergis je niet, deze band is gevaarlijker dan hij lijkt. Voordat je het weet staat iedereen tijdens jouw bedrijfsfeest te dansen op de laatste hits van dit moment. Een unieke samenstelling van 5 professionele en enthousiaste muzikanten, waarbij de leukste muziek je om de oren vliegt. Perfect voor een kleinere groep collega's die naast het dansen ook gezellig willen bijkletsen. De muziek is namelijk zeker aanwezig maar is niet oorverdovend hard, kan je nog eens de kwartaalcijfers doornemen.Plunck is een professionele band die zonder al te veel poespas zijn gang kan laten gaan met gegarandeerd resultaat dat iedereen het geweldig gaat vinden. Je kan ze al boeken vanaf €1300,- ex 9% btw en voor een klein bedrag nemen ze ook nog een licht en geluidset mee.

 

We hopen dat je met onze selectie de beste band voor jouw bedrijfsfeest in 2024 kan boeken of huren. Mocht je hulp nodig hebben bij het boeken van een band, dan staan we voor je klaar om je te helpen in het hele proces. Neem vrijblijvend contact op met Max via 06-52106761 of max@junglebookings.com.Comentários


bottom of page